Kennel Scapegrace

Beckis 2013 - 2018

Beckis (Scapegrace I´m The One) har varit kennels stora utställningsstjärna. Han ägs och bor familjen Persson i Mölnlycke. Det är egentligen slumpen vi har att tacka för att han blivit så framgångsrik. När "stjärngossarna" var sju veckor gamla hade ingen visat intresse för Beckis medan hans bröder var sålda. Christina hade varit och kollat valparna i stort sett varje gång det var träning för våra döttrar så hon var väldigt sugen på att köpa hund.

Det fanns bara ett problem, hon är allergisk mot hund. Vi gjorde då en överenskommelse om att hon fick en prövotid tills han hade gjort sitt först pälsbyte. Klarar man den tovperioden så klarar man allt. Eftersom jag älskar att ställa ut hund fick även Beckis följa med på utställning.

Jag vet inte vem som sken mest när han blev BIS-valp på TTS utställning för Ove Germundsson, Christina eller jag. Hans första BIM var också en sak jag hade svårt att fatta. Jag stod i Bästa hanhundsklass och såg den ene av mina konkurrenter om certet efter den andre bli avtackade. När jag fick klart för mig att certet var vårt var jag så lycklig att jag missade att domaren placerade oss först.

Under 2006 hade Beckis ett fantastikt år. På årets första utställning blev han SUCH och senare under våren tar han sitt första BIR och dessutom BIS. Under året lyckas han placera sig på många utställningar och slutar som årets Guldtibbe. Förutom detta får han den norska titels och blev SV-06. På våren 2007 tog han även den danska titeln och kunde stoltsera med NordUCH. Nu måste vi bara vänta på att kunna räkna det fjärde Cacibet. I januari 2008 fick han så sin titel IntUCH.

Det är inte utan att man är stolt när man presenterar kennels först uppfödda Internationella champion.

2014 gick Beckis i pension från utställningsringen. Under hans karriär har han varit topp 5 i Sverige varje år varav Guldtibbe två gånger, sju år i rad har han blivit Guldavelshane och sedan han blev vetaran har han blivit Guldveteran två gånger

Beckis är inte bara en ofantligt vacker hund, han är väldigt trevlig. Detta är något han har nedärvt till sina avkommor. Flera av dessa har visats flitigt i ringarna och många av dem har blivit champions.

Klicka på boken för att börja läsa. Klicka på sidorna för att vända blad.

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:

Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.