Kennel Scapegrace

Trixie

Trixie var länge kennelns bäbis, trots att hon är vuxen och mamma. Genom att ha varit minsting i  år har hon lärt sig alla fördelar och det utnyttjade hon hela tiden. Nu har hon tagit steget och blivit ledaren i klanen.Hon har tusen sätt på hur hon när hon vill, få med de andra i leken. Tycker hon däremot att det skall vara lugnt visar hon med mycket små tecken till de andra hundarna att nu är det nog. Någon enstaka gång behöver hon ta i för att få ordning på flocken.

Trixie har två väldigt stora fördelar som utställningshund. Först så är hon väldigt vackert tecknad med vitt på de rätta ställena, sedan älskar hon när man tittar på henne. Dessa två saker har gjort att hon blivit vår  stjärna i ringarna. 

2008 var Trixies år i utställningsringarna. Förutom att hon plockat alla meriter för att bli Internationell och Nordisk champion lyckades hon att bli vinstrikaste tibbe i Sverige.

Under 2009 och 2010 har Trixie gjort sitt på hemmaplan och fått valpar.

2012 tog hon åter Guldtibbetiteln och har blivit tvåa de senaste två åren. Under 2014 debuterade hon som veteran och fick snabbt veteran BIS-placeringar. Hittills har hon två BIS-1 och ett BIS-2 som gör att hon är vinstrikaste veteran 2014, vilket hon även blev 2015.

2016 pensionerades Trixie från utställningsringarna!Klicka på boken för att börja läsa. Klicka på sidorna för att vända blad.

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:

Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.