Kennel Scapegrace

Trulsa - Scapegrace That´s Me 2002 - 2016

Trulsa - vår första egenuppfödda hund är en matglad dam som gör allt för en godsak. Som godsaker räknas allt man kan svälja.
Det spelar ingen roll om man får eller inte, finns det något ätbart någonstans i huset så är Trulsa där och snor det. Hon är även väldigt hjälpsam när det gäller att diska. Står diskmasiknen öppen kryper hon in och hjälper till att diska.

Trulsa kommer aldirig att bli helt fit for fight igen efter vad vi tror var en förgiftning våren -06 då hon nästan strök med. Med de dåliga blodvärdena hon hade borde hon inte klarat sig enligt veterinären. Det var Trulsas enorma livsglädje som hjälpte henne på traven.

Trulsa har ändå visat sig i utställningsringen efter tre års frånvaro. Under 2009 tog hon titeln SUCH. Trulsa avslutade sin utställningskarriär med att bli BIS-3 veteran på Tibethund 2010.

Klicka på boken för att börja läsa. Klicka på sidorna för att vända blad.

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:

Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.